آموزش و راهنمای استفاده از ریموت کنترل کولر گازی

نحوه استفاده از ریموت کنترل کولر گازی و گزینه‌ها و دکمه‌ها و امکانات آن :

۱ ) دکمه روشن / خاموش (START/STOP):

شما با زدن این دکمه کولر را در حالت و تنظیماتی که در آخرین بار خاموش کرده‌اید روشن می‌کنید.

۲) دکمه انتخاب حالت کاری دستگاه (Operation Mode Selection):یا (Mode)

شاید این اصلی‌ترین دکمه روی ریموت کنترل کولر گازی است که غالبا دارای ۴ حالت است . با هر بار فشار دادن آن می‌توانید حالت کولر را عوض کنید و نشانه یا تصویر هر یک از ۴ حالت  بسته به نوع کولر یا روی ریموت کنترل کولر گازی یا روی صفحه‌نمایش پنل داخلی نمایش داده می‌شود

ریموت کنترل کولر گازیFan : " فن " با فعال کردن این گزینه کولر را در حالت فن قرار خواهید داد که در این حالت کندانسور یا سیستم سرمایش کولر خاموش شده و فن داخلی مشغول به کار است و بیشتر مختص فصل بهار است که شما نیاز به سرما یا گرما نداشته و احتیاج به جابجایی هوا دارید.

COOl : " سرمایش " به شکل یک گلوله برف است مختص فصل تابستان یا هنگام گرم بودن هوا است و با فعال کردن آن می‌توانید از سرمایش کولر لذت ببرید.

HEAT : این گزینه که به شکل یک خورشید است باعث گرمای اتاق می‌شود.

AUTO : این گزینه کولر شمارا در حالت اتوماتیک قرار داده و با تعیین دمای کولر همیشه دمای کولر گازی را در دمای دلخواه شما قرار می‌دهد این گزینه مختص استفاده در مکانی است که شما برای مدت طولانی در آنجا حضور ندارید و کولر گاز قادر خواهد بود دما را چه در سرما چه در گرما تنظیم نماید

توصیه می شود از این گزینه استفاده نشود شاید بتوان مورد استفاده صحیح این گزینه را در اتاق سرور توضیح داد.

DRY : این گزینه کولر شمارا در حالت خشک یا رطوبت‌گیر قرار می‌دهد یعنی با فعال شدن این حالت مقدار خیلی بیشتری از رطوبت هوا را نسبت به حالت عادی از محیط دریافت می‌کند. این گزینه بیشتر مخصوص مناطق معتدل مرطوب یا مناطقی که داری شرجی هواست مورداستفاده قرار می‌گیرد.

توجه : با فعال‌شدن این گزینه فن داخلی کولر در کندترین حالت خود به کار ادامه می‌دهد

۳ ) دکمه تنظیم درجه حرارت اتاق (Room Temperature Setting):یا (Temp)

برای زیاد و کم کردن درجه هوا به کار می‌رود که معمولاً توصیه می‌شود دما روی ۲۲ درجه تا ۲۵ درجه تنظیم شود زیرا این دمای تعادل بدن انسان است و در این دما نه بدن شما عرق می‌کند نه سرد می‌شود

۴دکمه انتخاب سرعت فن (Indoor Fan Speed Selector):
برای انتخاب چهار نوع سرعت: کم ، متوسط ، زیاد و نامنظم (کوهستانی) به کار می‌رود. که شما می‌توانید با هر بار زدن این دکمه حالت دلخواه را تنظیم کنید
.

۵) دکمه (Jet Cool) یا (Turbo)
برای روشن و خاموش کردن Jet Cool کار می‌رود. و با زدن گزینه Turbo در بسیاری از کولرها کولر با بیشترین قدرت خود به کار ادامه خواهد داد.

۶) دکمه : Swing
برای روشن و خاموش کردن حرکت دمپرها (پره‌های تعیین سمت باد ) به سمت بالا / پایین به کار می‌رود دقت کنید که نحوه کار این گزینه در کولرهای مختلف متفاوت است مثلاً بعضی از کولرها فقط قابلیت بالا یا پایی شدن را داشته و بقیه موارد دستی می‌باشد.

۷دکمه روشن / خاموش ساعت زمان سنج (On / Off Timer): برای تنظیم زمان روشن و خاموش شدن دستگاه به کار می‌رود.
۸دکمه تنظیم زمان سنج (Time Setting): با زدن این دکمه می‌توانید زمانی را برای خاموش یا روشن شدن دستگاه انتخاب کنید .
۹دکمه تنظیم / توقف ساعت زمان سنج (Timer Set / Cancel): برای تنظیم زمان سنج هنگامی‌که زمان موردنظر را تنظیم یا متوقف می‌کنیم.
۱۰دکمه خاموش شدن خودکار (Sleep Mode Auto): برای تنظیم خاموش شدن خودکار دستگاه به کار می‌رود .
۱۱دکمه جریان هوا (Air Circulation Button): برای ایجاد جریان هوا بدون سرد و گرم کردن به کار می‌رود .
۱۲دکمه کنترل درجه حرارت اتاق (Room Temperature Checking): برای کنترل درجه حرارت فعلی اتاق به کار می‌رود .
۱۳دکمه فیلتر پلاسما (Plasma): برای روشن و خاموش کردن فیلتر پلاسما مورد استفاده قرار می گیرد .

۱۴دکمه کنترل جهت وزش افقی (Horizontal Air Flow Direction Control) (در همه مدل ها موجود نیست):
برای تنظیم جهت وزش افقی به کار می رود.
۱۵دکمه تنظیم مجدد (Reset): برای استفاده قبل از تنظیم ساعت یا بعد از تعویض باطری ها است.

آموزش کار با ریموت کنترل کولر گازی

نکته : دقت داشته باشید که اگر کولر شما با مشکل مواجه شد مثلاً در تابستان پرتاب باد سرد نداشت و احساس کردید تنظیمات کولر شما با مشکل مواجه شده است کولر را خاموش کرده سپس برق اصلی کولر را قطع کنید و بعد از آن باطری ریموت کنترل کولر گازی را جدا کرده و دوباره جا بزیند سپس دکمه روشن شدن کنترل را زده و آن را روی حالت COOL قرار دهید حالا دکمه خاموش شدن کنترل را بزنید و بعد از آن  و فیوز اصلی کولر را وصل کنید و با کنترل کولر را روشن کنید چند دقیقه صبر کنید اگر کولر در حالت سرمایش راه‌اندازی شد که شما موفق شدید ولی اگر سرمایی تولید نشد کولر گازی شما با مشکلی مواجه شده است که احتمالا شما قادر به حل آن نیستید پس برای سرویس و تعمیر کولر گازی خود حتماً کولر را خاموش کنید و از متخصصی آگاه و مورد اعتماد کمک بگیرید.

 

 

منبع: گفتنی ها
نویسنده: سید علی شبر
برچسب‌ها:
نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.