به گزارش روز جمعه ایرنا از پایگاه خبری وزارت نیرو (پاون)، عبدالامیر یاقوتی ﻫﺪﻑ ﺍﺯ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﺮﻕ را، ﺗﻌﺪﻳﻞ ﻣﺼﺮﻑ بدون کاهش سطح رفاه دانست و افزود: تابستان امسال دستیابی به پیک مصرف برق به حدود 50 هزار مگاوات ، درحالی که نخستین ماه از این فصل است ،نشان دهنده رشد سریع مصرف برق در کشور ،و بنابراین مشترکان باید بیش از گذشته مصرف برق را مدیریت کنند.
وی گفت: تهران بیش از دو هزار مشترک اداری دارد که در زمان اوج مصرف از ساعت 11 تا 15 این مشترکان هزار و 150 مگاوات برق مصرف می کنند.
به گفته یاقوتی؛ تغییر نگرش در رفتارهای مدیریت مصرف برق در بخش ساختمان های اداری کمک شایانی در کاهش مصرف انرژی و تامین برق پایدار برای مشترکان به ویژه در فصل تابستان خواهد داشت.
این مقام مسئول یادآور شد: مطالعات انجام شده نشان می دهد که در فصل تابستان و روزهای اوج مصرف، سهم بار سرمایشی 50 درصد، روشنایی 22 درصد و بار ملزومات اداری 28 درصد است که می توان با تمرکز بر صرفه جویی در زمینه سرمایشی و روشنایی ادارهها؛ کاهش چشمگیر در زمان پیک بار را موجب شد.
وی افزود: سازمان ها و نهادهای مستقر در پایتخت می توانند با استفاده بیشتر از نور طبیعی در روز، کند کردن دور فن کوئل ها، افزایش دمای تنظیم ترموستات چیلرها و کاهش برودت آن در ساعات پیک، خاموش کردن تجهیزات برقی به هنگام خروج از محل کار، خاموش کردن سامانه های سرمایشی پس از ساعات اداری و نیز استفاده از مولدهای اختصاصی در شرایط خاص، نسبت به کاهش بار سرمایشی و روشنایی همکاری بیشتری داشته باشند.