عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - پژوهشگری در آزمایشگاه واسط های سیال امآیتی (MIT) در پی چیزی فراتر از اینترنت اشیا است. وانتین هیون با اپلیکیشن «ریالتی ادیتور» (Reality Editor)، ثابت می کند که تمامی اشیا هوشمند ما می توانند به صورت مستقیم به یکدیگر متصل شوند. در حال حاضر، ترموستات هوشمند، دوربین ها و دیگر دستگاه های شبکه شده که در خانه های خود استفاده می کنیم توانایی صحبت با یکدیگر را ندارند و نمی توانند برای وظایفی مشخص جفت شوند. این جایی است که ریالتی ادیتور وارد میدان می شود.
به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، درون اپلیکیشن، هنگامی که دوربین گوشی هوشمند خود را به سمت یک شی نشانه می روید ویژگی های آن به صورت یک واقعیت مجازی نمایش داده می شود. در نظر بگیرید قصد دارید به طور اتوماتیک دمای خانه خود را هنگام خواب شبانه تغییر دهید. تمام کاری که باید انجام دهید نشانه رفتن اپلیکیشن به سوی ترموستات و سپس استفاده از آن برای برقراری یک ارتباط مداری با تختخواب هوشمند شما است.
در دنیایی که به طور روزافزون شاهد اشیائی هستیم که به شبکه متصل می شوند، معرفی تختخواب های هوشمند چندان دور از ذهن نیست. هنگامی که این محصولات معرفی شوند اپلیکیشنی این چنینی می تواند روشی را برای برقراری ارتباط بین تمامی دستگاه های هوشمند موجود در خانه ارائه کند.
همچنین کاربر می تواند ویژگی هایی را از یک شی قرض گرفته و از آنها در شی دیگر استفاده کند. به عنوان مثال، شما می توانید از تایمر خواب تلویزیون خود به عنوان روشی برای روشن یا خاموش کردن چراغ ها استفاده کنید و یا سیستم تهویه مطبوع را طوری تنظیم کنید که هنگام پارک خودرو در پارکینگ خانه فعال شود.
براساس اپلیکیشن ریالتی ادیتور نتیجه پژوهشی سه ساله است و به واقع کار می کند. در حال حاضر، این اپلیکیشن از کدهایی QRگونه برای شناسایی گجت های هوشمند استفاده می کند. در آینده نیازی به این کدها نیز نخواهد بود زیرا خود اپلیکیشن هنگامی که اشیا را مشاهده می کند از توانایی شناسایی آنها برخوردار است.