آقای محمودی با اشاره به اینکه مهمترین وجوه کاری وزارت نیرو این بوده که بازار کار را در اختیار بخش داخلی بگذارد، افزود: در شرایط سخت تحریمها و شرایطی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور ایجاد شده بود، وزارت نیرو با پشتیبانی از تولیدات و محصولات داخلی، تجهیزات ساخت داخل را قبل از تولید پیش خرید میکرد تا ضمن حمایت از تولید داخلی، کشور را از وابستگی نجات دهد.
محمودی با بیان اینکه وزارت نیرو پس از پیروزی انقلاب اسلامی تمام تلاش خود را نمود تا ضمن ایجاد حس اعتماد بازار به طراحان و تجهیزات ساخت داخل، نیازهای خود را نیز از سازندگان داخلی تأمین کند، افزود: این موضوع سبب شد تا بیش از ۹۵ درصد تاسیسات آب و برق هم اینک در داخل کشور ساخته شود و این روند و سیاست در صنعت آب و برق کشور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مؤکدا ادامه خواهد یافت.
وی در ادامه تاکید کرد: اگر قرار باشد در پروژههای صنعت آب و برق سرمایه گذاری شود، یکی از شروط اساسی، استفاده از تجهیزات ساخت داخل کشور است که به عنوان یک امتیاز در نظر گرفته میشود و همواره اولویت در پروژهها، استفاده از تجهیزات داخلی است.
قائممقام وزیر نیرو تصریح کرد: به تولید کنندگان داخلی این نوید را میدهیم که وزارت نیرو همواره با سیاست ثابت تکیه بر تولید داخل داشته و از آن حمایت میکند و مطمئناً بازار کشور در اختیار تولیدات با کیفیت داخلی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه وزارت نیرو در مقابل این حمایت انتظار دارد تا کالاهای تولید داخل نیز از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند، گفت: این کیفیت نبایستی افت کند بلکه بایستی روز بروز بر آن افزوده شود تا کالای ایرانی به عنوان یک برند خوب در بازار جهانی معرفی شود.
ستار محمودی با اشاره به اینکه دولت و وزارت نیرو با جدیت از تولیدات داخلی حمایت خواهند کرد، اظهار داشت: در مقابل، وزارت نیرو نیز انتظار دارد با تقویت دفاتر مهندسی و نظامهای تحقیق و توسعه و نظامهای پژوهشی در بخشهای خصوصی، روز بروز بر کیفیت کالای داخلی و خدمات آن افزوده شود تا بازار ایرانی به طور کامل در اختیار تولید کننده داخلی قرار گیرد.